Thuis

Cangzhou Best Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van Cangzhou Beste Machines, Ltd opstelling in 2015, met grote macht in productie en technieken, zijn wij een belangrijke fabrikant van broodje vormt machines in het Noorden van China.

Onze hoofdproducten zijn AANGEPAST BROODJE VORMT MACHINES, omdat de cliënten broodje vormt machines in plaats van buigende machine of dringende machines zullen gebruiken om arbeid te redden, en productie verbeteren, zijn onze regelmatige producten het broodje van het dakblad vormt machine, het broodje die van de daktegel machine vormen, het broodje die van CZ machine vormen, vloer decking broodje die machine vormen, het broodje die van de wegvangrail machine vormen, het broodje die van het kabeldienblad machine, nagel en spoorbroodje vormen vormt machine, deurbroodje die machine vormen, die en snijden etc. aan lengte, de machine van het sandwichpaneel scheuren

Wij hebben productiemateriaal vooruitgegaan en onze techniekpersoneel en technici hebben uitgebreide ervaring in zich het ontwerpen, het ontwikkelen, en productiemechanisme. Zij betalen concentratie aan en houden omhoog met de ontwikkelende tendens van technologieën en gebruiken nieuwe technologieën in de productie van machines, om hen concurrerend te houden. Onze producten kenmerken hoog rendement, hoge flexibiliteit en lage kosten.

De „klanten zijn de eerste, komt het succes uit ontwikkeling“ is ons principe. Wij dragen dit in mening tijdens het gehele proces van ontwerp en ontwikkeling van product aan de naverkoopdiensten. Wij zullen strikt machines overeenkomstig uw vereisten ontwerpen en vervaardigen.

Met het goede netwerk van de naverkoopdienst, kunnen wij steun verlenen die het gehele proces om te kopen behandelen, wat u helpen perfecte machines krijgen. Wij zullen alle problemen oplossen u terwijl het gebruiken van de machines hebt en wij zullen de attente diensten verlenen.

Onze machines zijn verkocht aan Noord-Amerika, zoals de V.S., Canada, Zuid-Amerika, Nicaragua, Peru, Brazilië, Bolivië, Uruaguy, Argentinië, Europa, zoals Griekenland, het Midden-Oosten, zoals Arabische Saoediger -, Doubai, Iran, Irak, Afrika, Egypte, Ghana, Nigeria, Ethiopië, Malawi, Kenia, Tanzania, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Australië, Nieuwe Calidonia, Azië, India, Thailand, Filippijnen, Indonesië, Papoea-Nieuw-Guinea, Bangladesh, Pakistan, Turkmenistan, Maleisië, Vietnam, Mongolië, die ons helpen de internationale markt ingaan.

De uitstekende dienst en het geavanceerd technisch staan u bij om tot een rooskleurige toekomst te leiden.

Wij hebben een andere fabriek in Shanghai 9 jaar, is de naam de Machinesco van Shanghai Aofa. Ltd

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
China Cangzhou Best Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : beste

Aantal werknemers : 30~50

Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Cangzhou Best Machinery Co., Ltd Certificaten